Dyrlæge tæt på Frederikshavn

Søger du en erfaren og dygtig dyrlæge i nærheden af Frederikshavn? Hos Dyrlægerne i Lendum tager vi kærligt hånd om dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser. Vi glæder os til at hjælpe dit kæledyr med grundig og yderst kompetent dyrlægehjælp.

Vores dyrehospital ligger blot et kvarters kørsel fra Frederikshavn. På klinikken er vi specialiserede i alt fra smådyr som hunde, katte, kaniner og marsvin til store landbrugsdyr som køer og heste. Vi tilbyder dyrlægehjælp til et hav af forskellige dyrearter og er hver især specialister inden for forskellige områder. Det sikrer den mest præcise behandling af dyret.

Din dyreklinik nær Frederikshavn huser i alt seks dyrlæger, en veterinærsygeplejerske, en sygeplejerske og en laborant. Alle dyrlæger har hver sit fokusområde og har taget efteruddannelser inden for det enkelte områder. Det skaber de bedste betingelser for, at dit kæledyr får den helt rette behandling. Hos os er både ejer og kæledyr altid i trygge hænder, og hver dag stræber vi efter at yde den bedste behandling og service for vores patienter, uanset hvor omfattende behandlingen er.

Dyrlægerne i Lendum er en dyrlæge med mere end 50 års erfaring. Vi har udviklet os fra at være en klink med en enkelt dyreklinik, der primært beskæftigede sig med kvægpraksis til i dag at være en stor klinik, der både behandler kæledyr, kvæg og heste.

Tryghed og omsorg

Dyr kan reagere meget forskelligt på at komme til dyrlæge. Nogle dyr kan allerede mærke hjemmefra, at de skal til noget, de ikke bryder sig om, og det kan gøre dyret meget nervøst og utrygt. Det kan skyldes, at de kommer i et bur, kommer ind i en bil, der kører mod dyrlægen eller på anden måde kan mærke, at noget er anderledes. På dyrehospitalet ønsker vi, at dit kæledyr får den bedst mulige oplevelse af at være ved dyrlæge og bliver tryg ved at komme på klinikken. Derfor gør vi vores ypperste for at skabe en tryg og afslappet atmosfære på klinikken, og vi tager os varmt og omsorgsfuldt af dit kæledyr i rolige omgivelser, uanset om det drejer sig om en lille og rutinemæssig behandling, eller om kæledyret skal igennem en større operation. Det skal først og fremmest være en tryg oplevelse for kæledyret at besøge dyreklinikken, men vi ønsker også en tæt kontakt med ejeren, så du som ejer også føler dig godt tilpas på hospitalet.

Faciliteter på klinikken

På dyrehospitalet har vi et laboratorium, der sikrer, at dyrlægen hurtigt og nemt kan udføre blodprøver, urinprøver, ormeundersøgelser og lignende. Ved store og mere avancerede undersøgelser sender vi prøverne til analyse på større laboratorier i både ind- og udland.

Har dit dyr brug for at være under opsyn af en dyrlæge, bliver det indlagt på vores klinik, indtil det er på benene igen og er klar til at komme hjem. Heste opstaldes og behandles på Kammervej 90, Lendum, hvor vi har vores hesteafdeling. Her råder vi over røntgenapparater, scannere og tvangsbokse.

Besøg vores butik

Foruden vores dyreklinik, hvor vi behandler dyrene, kan du også besøge vores tilhørende butik. Her finder du et stort udvalg af foder, tandplejeprodukter, vitaminer, seler og mange andre dyreartikler. I butikken kan du få råd og vejledning til, hvordan du får fat i de helt rigtige produkter til netop dit kæledyr. Kom forbi butikken eller ring til os for at høre nærmere.

Bestil tid til konsulation

For at bestille en tid til konsultation hos Dyrlægerne i Lendum kan du kontakte os i hverdagene i tidsrummet fra kl. 08.00-09.00 på telefon 98 47 30 85. Har dit dyr akut behov for dyrlægehjælp, kan du ringe til en vagthavende dyrlæge nær Frederikshavn uden for vores åbningstider.

Konsultation af smådyr foregår alle hverdage mellem kl. 13.00- 14.00 og i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00 hver tirsdag. Konsultationer af smådyr kan foretages uden tidsbestilling hos din dyrlæge, hvis det omhandler småproblemer eller vaccinationer af kæledyret.