Dyrlæge nær Hjørring

Bare 20 minutters kørsel fra Hjørring finder du en professionel og erfaren dyrlæge. Hos Dyrlægerne i Lendum kender vi dit dyrs behov, og vi gør alt, hvad vi kan, for at dit dyr får den bedst mulige oplevelse under sit besøg hos os.

På klinikken tæt på Hjørring har vi i alt seks dyrlæger. Hver dyrlæge er efteruddannet i det speciale, som de beskæftiger sig med. Alle kæledyr og andre smådyr behandles af en dyrlæge på klinikken på Ulvmosevej 9, Lendum.

Behandling af heste

Søger du en dyrlæge nær Hjørring, som kan behandle din hest, har vi dyrlæger, som er specialiserede i behandling af heste. Vi råder over røntgen- og ultralydsapparater, scannere og tvangsbokse, som sikrer, at din hest får en grundig og gennemgående undersøgelse. Desuden tilbyder vi at behandle din hest med akupunktur eller kiropraktik. Behandlingerne udføres af Eva Biehl, som har været på klinikken siden 1986. Hun har bred erfaring med træningsfysiologi.

Vi tilbyder også zonekørsel til heste, så du kan spare penge på din dyrlægeregning. Det er ofte rideskoler, som gør brug af zonekørsel. Du kan læse mere om zonekørsel her.

Besøg Dyrlægerne i Lendum

Telefonkonsultation hos en dyrlæge og tidsbestilling skal ske hverdage fra kl. 08.00 – 09.00 på telefon 98 47 30 85. Ved akut behov for hjælp fra en dyrlæge tæt på Hjørring kan du ringe uden for åbningstiden, hvor en vagthavende dyrlæge sidder klar til at hjælpe dig.

Alle hverdage fra kl. 13.00-14.00 og tirsdage fra kl. 17.00-19.00 har vi åbent for konsultation af hunde, katte, fugle, gnaver og andre smådyr. Hvis dit dyr skal have en vaccination eller har småproblemer, kan du få en konsultation uden tidsbestilling.