Dyrlæge nær Østervrå

Er du på udkig efter en dyrlæge nær Østervrå?

Hos Dyrlægerne i Lendum, der ligger blot ti minutters kørsel fra Østervrå, er dit dyr altid i trygge hænder. Vores dyrlæger følger hele tiden med i udviklingen af behandling af dyr og gør meget ud af at specialisere sig inden for det fagområde, som de hver især beskæftiger sig med.

Dyrlægerne i Lendum består af seks dyrlæger, som alle har taget efteruddannelser, så de kan sikre dit dyr den bedste behandling. Som dyrejer er det dit ansvar at sørge for dyrets helbred og sundhed. Det ansvar kan du trygt overlade til os, når dit dyr skal i behandling hos os. Vi behandler dyr i alle størrelser, og vores stærke team af dyrlæger skaber trygge rammer for dit dyr.

På dyreklinikken nær Østervrå har vi gode faciliteter til behandling og operation. Hvis dit kæledyr har brug for at være under opsyn efter behandling, indlægger vi det, og lader dyret overnatte på klinikken, indtil dyret er på benene igen.

Har du en hest, som har behov for behandling, foregår det på vores hesteafdeling på Kammervej 90, Lendum. Her bliver hesten opstaldet og behandlet. På hesteafdelingen råder vi over røntgenapparat, scannere og tvangsbokse.

Behandling af kvæg hos Dyrlægerne i Lendum

Er du landmand og driver kvæg i Østervrå, og har du brug for at få en dyrlæge på besøg, er vores dyrlæge Jytte Frankmar til rådighed. Hun har været tilknyttet klinikken siden 1979, og hun beskæftiger sig primært med kvægrådgivning i dagligdagen.

Bestil tid hos Dyrlægerne i Lendum

Du kan bestille tid hos en af vores dyrlæger ved at ringe på telefon 98 47 30 85. Tidsbestilling kan ske hverdage fra kl. 08.00-09.00. Har du akut brug for en dyrlæge, kan du ringe til en vagthavende dyrlæge uden for vores åbningstider.

Konsultationer af smådyr – hunde, katte, gnavere, fugle – foretages alle hverdage mellem kl. 13.00 og 14.00 samt i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00 hver tirsdag. Konsultationer af smådyr kan ske uden tidsbestilling hos en dyrlæge, hvis det drejer sig om småproblemer og vacciner.