Dyrlæge nær Sæby

20 minutters kørsel fra Sæby ligger Dyrlægerne i Lendum. Hos os får dit dyr kvalificeret hjælp fra en professionel og erfaren dyrlæge. Hvis uheldet er ude, har vi altid en vagthavende dyrlæge klar ved telefonen, som du hurtigt kan komme til, hvis du har brug for en dyrlæge tæt på Sæby.

Behandlingsmuligheder

Vi drager omsorg for dit kæledyr, og vi behandler næsten alle dyr. Vi undersøger og behandler heste, hunde, katte, gnavere, stuefugle og produktionsdyr som kvægdyr, får og pelsdyr. Vores seks dyrlæger er specialister og har taget efteruddannelser i deres specialer. Det betyder, at du er garanteret topkvalificerede dyrlæger til at behandle dit dyr.

På dyrlægeklinikken nær Sæby har vi to konsultationslokaler, et laboratorium og en operationsstue. Derudover er der mulighed for, at dit kæledyr kan blive indlagt på klinikken. Vi råder også over en hesteafdeling, som ligger på Kammervej 90, Lendum. Desuden tilbyder vi zonekørsel til heste, hvor du kan spare penge på din dyrlægeregning. Læs mere om zonekørsel her.

Veterinærsygeplejerske på klinikken

Har du brug for vejledning til at vælge det rette foder eller legetøj til dit dyr, er vores veterinærsygeplejerske Tanja Thorhauge til din rådighed. Hun har mange års erfaring i faget, og hjælper dig med at finde det produkt, som opfylder dit dyrs behov.

Hos din dyrlæge nær Sæby har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder. Hvis dit dyr har specielle behov på grund af sygdom, har vi specielle diæter, der understøtter behandlingen af dit dyr. Tanja Thorhauge kan også hjælpe dig med at finde den sele, som giver dit dyr den bedste støtte, så risikoen for slidskader mindskes.

Bestil tid hos Dyrlægerne i Lendum

Ønsker du at bestille en tid hos en dyrlæge, kan du kontakte os alle hverdage fra kl. 08.00 – 09.00 på telefon 98 47 30 85. Her skal du oplyse, hvilket dyr der skal behandles, og hvilken behandling det drejer sig om. Ved akut behov for hjælp kan du ringe uden for åbningstiden til en vagthavende dyrlæge i Sæby.

Vi har åbent for konsultation af smådyr alle hverdage fra kl. 13.00-14.00 samt i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00 hver tirsdag. Konsultationer af smådyr kan ske uden tidsbestilling hos en dyrlæge, såfremt det drejer sig om småproblemer og vacciner.