Dyrlæge tæt på Sindal

 

Bor du i Sindal, og er du på udkig efter en erfaren dyrlæge? Vi er en professionel dyrlægeklinik beliggende i Lendum, mindre end et kvarters kørsel fra Sindal. På klinikken står kompetente dyrlæger altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Hos Dyrlægerne i Lendum har vi dyrlæger, som er specialiserede i alt fra familiens kæledyr til landmandens kvæg. Hver dyrlæge er efteruddannet i netop det fokusområde, som de beskæftiger sig med. Det betyder, at dit dyr kun bliver behandlet af en dyrlæge, som har specialiseret sig i det pågældende dyr og kender til dyrets behov. Det sikrer dig, at dyrlægerne altid behandler dit dyr med stor ekspertise og omsorg. Her på vores hjemmeside, kan du læse om alle vores dyrlægers kompetencer, efteruddannelser og fokusområder.

På klinikken har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder, og vores veterinærsygeplejerske Tanja Thorhauge er til rådighed, hvis du skal have hjælp til valg af foder, godbidder, legetøj, seler eller andet. Du er altid velkommen til at besøge din dyrlæge nær Sindal, hvis du mangler noget til dit dyr eller har spørgsmål til veterinærsygeplejersken.

Faciliteter  

På dyehospitalet har vi det nyeste og bedste udstyr til at behandle dit dyr. Vi er en stor klinik, der råder over to konsultationslokaler, en operationsstue og et laboratorium.

Har du en hund, kat eller et andet smådyr, der skal opereres, er der mulighed for, at de kan blive indlagt efter operationen, indtil de er friske og klar til at komme hjem til deres familier igen. Dit dyr kan naturligvis også blive indlagt inden operationen, eller hvis de skulle fejle noget andet, der kræver en indlæggelse.

Hos din lokale dyrlæge i Nordjylland har vi også en hesteafdeling, der er beliggende på Kammervej 90. Her råder vi over scannere, tvangsbokse, røntgenapparater og tilbyder opstaldningsmuligheder, hvor hestene har mulighed for at være opstaldet i forbindelse med halthedsudredning eller andet.

Bestil til hos Dyrlægerne i Lendum

Telefonkonsultation hos en dyrlæge og tidsbestilling kan ske hverdage fra kl. 08.00 – 09.00 på telefon 98 47 30 85. Ved akut behov for hjælp kan du ringe uden for vores åbningstider, hvor en vagthavende dyrlæge nær Sindal er klar til at hjælpe dig.

Vi har åbent for konsultation for smådyr alle hverdage fra kl. 13.00-14.00 og tirsdage i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00. Konsultationer af smådyr udføres uden tidsbestilling hos din dyrlæge, hvis det drejer sig om småproblemer og vacciner.