Dyrlæge tæt på Strandby

Dyrlægerne i Lendum ligger 20 minutter fra Strandby. På klinikken behandler vi alt fra produktionsdyr og heste til kæledyr og pelsdyr. Vi har altid en vagthavende dyrlæge klar ved telefonen i tilfælde af, at dit dyr har brug for akut hjælp.

Klinikken blev grundlagt tilbage i 1965, hvor Kurt Hildebrandt boede på klinikken sammen med sin familie, sine dyr og indlagte patienter. Klinikken startede med at have hovedfokus på kvæg, men da Kurt havde en stor interesse for kirurgi på smådyr, voksede afdelingen for smådyr hurtigt.

Vores dyreklinik i nærheden af Strandby har siden udviklet sig, men det er vigtigt for os at holde fast i, at vores kunder kan fornemme, at klinikken har været et privat hjem. Det skaber en særlig atmosfære, som giver tryghed og hygge for vores patienter, mener vi.

Specialiseret dyrlæger

På klinikken har vi seks dygtige specialdyrlæger. Hver dyrlæge har taget efteruddannelser og har specialiseret sig i et bestemt dyr. Det betyder, at du er garanteret en dyrlæge, som har stor viden og indsigt i dyret. Dyrlægen kender dyrerets behov og kan komme med råd og vejledning til foder og plejning af dyret.

Hvis du har behov for en hestedyrlæge, kører vi gerne ud til dig og tilser hesten på stedet. Vi tilbyder desuden zonekørsel, hvor du kan spare penge på din dyrlægeregning.

Kontakt Dyrlægerne i Lendum

Hvis du har brug for en professionel dyrlæge nær Strandby, kan du kontakte os på telefon 98 47 30 85. Du kan bestille tid alle hverdage fra kl. 08.00 – 09.00.

Konsultation af smådyr (hund, kat, gnaver, stuefugl) sker hverdage fra kl. 13.00 – 14.00 og tirsdage fra kl. 17.00 – 19.00. Konsultationer af smådyr kan ske uden tidsbestilling hos en dyrlæge, såfremt det drejer sig om småproblemer og vacciner.

Hvis du har akut brug for hjælp, kan du ringe på vores vagttelefon på 98 47 30 85, så dit dyr hurtigt kan få hjælp.