Dyrlæge ved Tårs

Ti minutters kørsel fra Tårs finder du Dyrlægerne i Lendum. Hos Dyrlægerne i Lendum er vi seks dyrlæger, som er specialiseret i hvert vores fagområde. Vi gør alle en stor indsats for at holde os opdaterede på nye behandlingsmetoder, foder, vacciner og lignende. Det er vigtigt for os, at vi altid er ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag.

Dyrlægerne i Lendum

På vores klinik nær Tårs har vi to konsultationsrum, en operationsstue og et laboratorium. Vores laboratorium sikrer, at vi hurtigt kan give svar på simple prøver som mælkeprøver, blodprøver og urinprøver. Hvis prøverne kræver mere avanceret udstyr, sender vi dem til større laboratorier. Det er vores laborant Anna Marie Simonsen, som udfører undersøgelserne af prøverne. Det er også hende, der tager imod dig og dit dyr, når du ankommer til klinikken. Hun er altid glad og smilene og forstår at berolige både dig og dit dyr, hvis I er utrygge ved situationen. Anna Marie Simonsen har været tilknyttet vores dyrlæge nær Tårs siden 1991.

Hestedyrlæge

På dyreklinikken nær Tårs har vi tilknyttet en hesteklinik, som ligger på Kammervej 90, Lendum. Vi har stor ekspertise inden for behandling og tilsyn af heste. Vi kan blandt andet udføre akupunktur, laserbehandling og kiropraktik på hestene.

Har du ikke mulighed for at komme til vores hesteklinik, kører vi gerne ud til dig og behandler og tilser din hest på stedet. Vi tilbyder også zonekørsel, hvor vi kommer på besøg hver måned. Med zonekørsel får du en billigere dyrlægeregning og kan endda spare ekstra, hvis vi skal behandle/tilse flere heste på samme tid.

Kontakt Dyrlægerne i Lendum

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Telefonkonsultation hos en dyrlæge og tidsbestilling kan ske hverdage fra kl. 08.00 – 09.00 på telefon 98 47 30 85. Vi har en dyrlæge siddende ved telefonen hele døgnet, så du kan altid ringe uden for vores åbningstider, hvis dit dyr har akut brug for en dyrlæge.

Vi har åbent for konsultation af smådyr alle hverdage fra kl. 13.00-14.00 samt i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00 hver tirsdag. Konsultationer af smådyr kan ske uden tidsbestilling hos din dyrlæge, såfremt det drejer sig om småproblemer og vacciner.