Hestedyrlæge nær Brønderslev

Dyrlægerne i Lendum ligger ikke i Brønderslev men mindre end en halv times kørsel derfra. Vi tillader os derfor, at kalde os selv for Brønderslevs lokale hestedyrlæge. Vores gode forbindelse til Brønderslev betyder, at vi har et helt specielt forhold til byen. Har du behov for en hestedyrlæge, der har viden og kompetencer inden for behandling af heste, så finder du hjælpen her. Søger du en hestedyrlæge, der kan foretage tandbehandlinger, ormeundersøgelser eller andet, så tilbyder Dyrlægerne i Lendum den nødvendige behandling.

For at gøre det let for dig, kører vores hestedyrlæger også udkørende praksis til Brønderslev og resten af Nordjylland. På denne måde kan vi let rykke ud, hvis det er for besværligt for dig at komme til vores klinik. Dette betyder, at vi kan træde til, hvis der er tale om akutte situationer, hvor det skal gå hurtigt. Vores mange års erfaring med behandling af heste gør, at vores hestedyrlæger har stor viden og handler konsekvent, når det skal gå stærkt. Du er derfor altid garanteret en hestedyrlæge med stor seriøsitet omkring sit arbejde.

Spørg os om alt

En god sparringspartner kan være vigtig, når man har en hest. Heste er ligesom mennesker. Sygdomme og lidelser kan komme og gå, men det kan være svært at vide, hvilke der går væk af sig selv, og hvornår der er behov for plejemidler til behandling. For vejledning og hjælp kan du altid kontante vores klinik i hverdagene mellem 8.00-9.00 på tlf. 98 47 30 85. Her kan du snakke med en af vores dyrlæger, som arbejder med heste hver dag. Hvis der er behov for yderligere undersøgelse af din hest, vil der blive booket en tid.

Hos Dyrlægerne i Lendum er det vigtigt at understrege, at der ikke findes nogle dumme spørgsmål omkring heste. Alle spørgsmål, vi modtager, bliver taget seriøst. Vores mange år i branchen har givet os en enorm viden og læring inden for heste. Vi ved, hvor meget det kræver at holde hest og hvor krævende et dyr, det er. Dette betyder, at man bruger enormt meget tid sammen med sin hest. Derfor vil man også let kunne registrere, hvis ens hest måske hurtigere bliver træt eller opfører sig anderledes.

I visse tilfælde kan det være mindre ting, der skal gøres for at få hesten tilbage til sit normale jeg. Derfor bør du med fordel kontakte en hestedyrlæge, så din hest kan få stillet en diagnose og komme i gang med en behandling, hvis det er nødvendigt. Jo hurtigere din hest bliver behandlet, jo snarere vil den komme tilbage til sit normale jeg. Vi guider dig også igennem til, hvordan du skal efterbehandle hesten på bedst mulig vis. Hos os er vores hestedyrlæger top fokuseret på, at heste skal have den bedste behandling.