Hestedyrlæge nær Frederikshavn

Dyrlægerne i Lendum tilbyder mange forskellige behandlinger til din hest. Vores klinik ligger blot et kvarters kørsel fra Frederikshavn, og vi betragter os selv som den lokale hestedyrlæge i Frederikshavn. Vores hestedyrlæger foretager blandt andet senescanninger, røntgenbilleder, laserbehandlinger, analyser af blodprøver og meget andet. Har du akut brug for en dyrlæge med speciale i heste, så kontakt os på vores vagttelefon 98 47 30 85. Uanset problemet, har vi altid en hestedyrlæge klar til at hjælpe din hest. Vi har hestedyrlæger med mange års erfaringer, og vi kører både til Frederikshavn og tilbyder behandling på vores klinik. Pris for udkørsel afhænger af afstanden.

Du finder os i byen Lendum i det nordlige Jylland. Vi har åbent hver dag fra 08.00-17.00. Tøv ikke med at ringe til vores hestedyrlæger, hvis du er i tvivl om din hests tilstand. Akuttelefonen er altid åben, hvor vi uafbrudt har en hestedyrlæge siddende klar til at hjælpe. Er der tale om mindre akutte problemer, er vores telefonkonsultation åben i hverdagene fra 08.00-09.00.

For os er det vigtigt, at din hest er i fokus. Vores mange års erfaring gør, at vi hurtigt kan finde frem til, hvad din hest måtte fejle. Dette betyder, at vi hurtigt kan behandle hesten og få den tilbage i sin normale form. Hos Dyrlægerne i Lendum vil vi give dig den bedste oplevelse. Vi ved, hvor hårdt det kan være, hvis ens hest bliver syg. Dette kan tage hårdt på ens følelser, da man typisk har et helt specielt forhold til sin hest. Vores dygtige hestedyrlæger er autoriseret inden for, hvordan heste behandles på bedst mulig måde. Du kan derfor trygt overlade din hest til os med ro i sindet.

Kontakt dyrlægen, hvis din hest er kommet til skade

Er transporten fra Frederikshavn til Lendum for lang, så fortvivl ej. Du bestemmer, om vores hestedyrlæger skal komme til dig, eller om behandlingen af din hest skal foregå på vores klinik. For os er det vigtigt, at du er tilfreds. Heste er som mennesker et skrøbeligt væsen, som let kan komme til skade. Mange bruger meget tid på træning og anden aktivt med sin hest. Nogle er heldige med, at hesten aldrig kommer til skade, mens andre oftere har brug for en dyrlæge. Skader kan være store og små. Det er betydningsfuldt at vide, hvor slem skaden er. Er du i tvivl, så kontakt altid dyrlægen. Bliver hesten ikke plejet korrekt, kan det gøre skaden endnu værre. Dette vil også betyde, at din hests præstrations niveau naturligt vil falde. Hos Dyrlægerne i Lendum ønsker vi, at alle heste får et så langt og godt liv som muligt. Vores dyrlæger hjælper med alt. Behøver din hest vaccinationer, ormeundersøgelse eller andet, så står vi klar til at hjælpe din hest videre.