Personale

Klinikkatten Ruth

Klinik kat ved Dyrlæge Lendum
På klinikken i Lendum har der næsten altid været en klinikkat. Ruth er vores nuværende klinikkat og enes godt med de patienter, der kommer på klinikken. Ruth kom hertil som killing og skulle egentlig have været aflivet, men heldigvis blev hun vores maskot istedet.

Veterinærsygeplejerske Tanja Thorhauge

Veterinærsygeplejerske Tanja
Tanja Thorhauge er vores veterinærsygeplejerske, som har været ansat siden 2006. Hun er vores ekspert i foder til hunde og katte, tager imod patienter og hjælper til i klinikken, med operationer og på laboratoriet. Desuden er hun efteruddannet i tandrens på smådyr. Hvis der er en kat som er svær at holde, er det altid Tanja vi kalder på!

Laborant Anna Marie Simonsen

Kvinde der tager vagt telefonen hos dyrlægerne i lendum
Anna Marie Simonsen har været hos os siden 1991. Hun passer vores regnskab og telefoner, og tager imod dig og dit dyr. I klinikken hjælper hun til med blodprøvetagning, operationer m.v. og hun ordner meget af laboratoriearbejdet. Hun er altid glad og smilende og er i det hele taget helt uundværlig for os.

Sygeplejerske Helle Graff

Sygeplejerske Helle Graff
Helle Graff har været her siden 2012. Hun hjælper til på klinikken og i laboratoriet. Hun bager gerne en kage til os alle og er i det hele taget en uvurderlig hjælp, ligesom Anna-Marie og Tanja, til at få vores hverdag til at fungere.

Dyrlæge Jytte Frankmar 

Dyrlæge Jytte Frankmar
Jytte Frankmar er medejer af klinikken siden 1981 – dengang sammen med Kurt Hildebrandt – nu sammen med Eva Biehl. Hun arbejder hovedsageligt med sundhedsrådgivning hos kvæg og er efteruddannet løbende heri. Desuden er hun uddannet som fagdyrlæge i 1996 i smådyr, og tager sig ligeledes af større operationer hos smådyr.

Dyrlæge Eva Biehl

Dyrlæge Eva biehl
Eva Biehl har været hos Lendum Dyrlægerne siden 1986 og medejer siden 1995. Hun har været på utallige efteruddannelseskurser i indland og udland og er certificeret indenfor veterinær akupunktur og kiropraktrik/osteopati.
Eva bor uden for Lendum på gården “Kammer”, hvor vi også tager heste ind til undersøgelse og behandling.

Dyrlæge Elin Hestmann 

Elin blev uddannet veterinær ved Københavns Universitet i januar 2013. Hun havde hestedifferentieringen, og skrev speciale i EKG og hjertelidelser hos heste.

Efter endt uddannelse, arbejdede Elin i en blandet praksis i Norge, hvorfra hun har erfaring med både hest, kvæg, får og grise. Hun startede ved Dyrlægerne i Lendum i november 2017, og her arbejder hun med alle dyrearter.
Elin er interesseret i alle aspekter af hestepraksis. Især interesserer hun sig for de indremedicinske lidelser, så som mave-tarmproblemer, respirationsveje, hud m.m. Sårbehandling, tænder og reproduktion er også fagområder af stor interesse. Elin har et ønske om stadig udvikling og læring, og har det sidste år været på kurser i øjensygdomme og hudproblemer hos heste, samt deltaget på årsmødet for hesteveterinærer i Danmark. I foråret skal hun deltage i et kursus i reproduktion.

Elin har redet siden hun var lille, og konkurreret i military på landsniveau i Norge frem til studietiden startede. Nu rides der mest for hyggens skyld, og fritidsinteresser udover familie og børn, er en god løbetur i skoven eller en lang skitur hjemme på Rauland.

Dyrlæge Louise Borg Lauritzen

Louise er uddannet dyrlæge i 2006.
Louise har arbejdet på Island og i flere blandet praksis herhjemme. Louise er en erfaring dyrlæge indenfor både smådyr og hest. I hestepraksis er hendes interesser reproduktion og tandlidelser. Indenfor smådyr er hun bredt funderet og skal i efteråret videreuddanne sig med akupunktur hos hest.

Louise bor i Aalborg med hendes familie og hygger sig med hendes islandske heste og familiens kat.

Dyrlæge Inam Yasin

Inam har læst til dyrlæge i Budapest og blev færdiguddannet i 2014. Hun blev ansat hos os i januar 2019 og er at finde på klinikken, hvor hun primært beskæftiger sig med smådyrskonsultationerne. 
Inam kommer oprindeligt fra Island og har den sidste tid af sit studie arbejdet som dyrlæge på Island. Efter endt uddannelse har hun beskæftiget sig med smådyr og hendes interesse ligger specielt indenfor intern medicin, hudproblemer og kattesygdomme. Indenfor disse interesseområder har hun taget flere efteruddannelseskurser for at dygtiggøre sig. Inam bor i Lønstrup med sin kæreste, deres to børn samt hund og kat.